TAYS Sydänkeskus Oy

http://www.sydansairaala.fi

Responsiivisen monikielisen internet-sivuston tekninen toteutus ja intranet-sivuston toteutus.

Sovellukset: Kuvagalleria, lomake-editori, tapahtumakalenteri, tiedostopankki, tiedotepalsta, yhteystiedot, räätälöidyt erikoissovellukset.

Tays Sydänsairaala on sydämen hoitoon erikoistunut sairaala, jossa hoidetaan vaativaa kardiologista tai sydän- ja rintaelinkirurgista hoitoa tarvitsevia potilaita. Tays Sydänsairaala toimii Tampereen yliopistollisen sairaalan yhteydessä sekä tarjoaa yksityisvastaanoton palveluja Tampereen lisäksi myös Helsingissä.

Sydänsairaalan sivustouudistuksen tavoitteena oli selkeät ja kaikilla päätelaitteilla helppokäyttöiset sivut. Sydänsairaalan sivut on toteutettu AppRunner-julkaisujärjestelmällä, joka mahdollistaa sivustojen toteuttamisen ja muokkaamisen täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Ulkoasu- ja sisältöuudistuksen yhteydessä sivustolle lisättiin uusia räätälöityjä erikoissovelluksia ja sivusto muutettiin responsiiviseksi. Responsiivisuus tarkoittaa käytännössä sitä että sivuston ulkoasu ja navigointi toimivat erilailla esimerkiksi älypuhelimella ja tietokoneella.

+ Muita asiakkaitamme